Beyaz Şal Örgü Modeli Anlatımı, Şal Örgü Modelleri


Sevgili Hobilendik ziyaretçileri,

 

Sizlerle örgü modellerinin ve kendi yaptığı el işi çalışmalarının yapılışları hakkında açıklamalı bilgiler veren başarılı bir bloğun tanıtımını yapmak istiyoruz. OrguModellerimiz; Örgü, Elişi ve Ahşap Boyama blogları arasında tanınmaya başlayan ve bloğundaki paylaşımları ile sevilen bir blogdur. Bloğun sahibi olan Gül Hanım bu hafta bizlere Beyaz Şal Örgü Modeli hakkında anlatımını sunuyor.

 

Orgu Modelleri

 

Beyaz Şal Örgü Modeli

Aşağıda anlatılan şal modeli günlük kullanabileceğiniz rahat bir şaldır. Hem şık hem de spor bir model. Sizlere denemenizi tavsiye ederiz.

 

MALZEMELER

350 gram yün

1 numara Tığ

 

YAPILIŞI

Çiçek motiflerini resimdeki ayrıntıdaki gibi yapın. 17 tane motif ekleyin. Her sırada üst taraftan eksilterek üçgen şekli verin.

Üstte motif aralarındaki açıklığı, yarım motif yaparak tamamlayın. Üst uzun kenara yarım dilim yapın.

2 kenarı trabzan yapın. Saçaklarla tamamlayın. Uzunluk 80 santim genişlik de 70 santim olacak.Eğer siz de Gül Hanım’ ın un diğer Ahşap çalışmaları ve Örgü Örnekleri çalışmalarını okumak isterseniz sizi bloğunda bekliyor olacak. Kendisinin blog adresi http://orgumodellerimiz.blogcu.com. Sizler adına bu paylaşımı için Gül Hanım’ a ve bloğuna teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

Konu ile ilgili diğer yazılarımız.

Tags: , , , , ,





40 Tane Yorum Yazilmis to “Beyaz Şal Örgü Modeli Anlatımı, Şal Örgü Modelleri”

Sayfa: [2] 1 » Tum Sayfalar

  1. 40
    buket demis ki:

    bende ornek çıkardım ve ceyızıme koydum gorenler mesht oldu ya yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  2. 39
    buket demis ki:

    mukemmel olmus

  3. 38
    ayfer demis ki:

    şal çok güzel bitmişini tam olarak gösterirseniz çok sevinirim elinize sağlık

  4. 37
    halime demis ki:

    güzel model tesekkürler

  5. 36
    nese demis ki:

    harika modeller bagildim birbirinden sik ve zarif

  6. 35
    ayse demis ki:

    güsel anlatım paylsaım tsk ederim

  7. 34
    dila demis ki:

    biraz daha açıklarmısınız

  8. 33
    dilara demis ki:

    şal modeliniz çok güzel ama tek bişe onu tamamen yapılmış halini ekrana koyarsanız daha iyi olur emeğiniz güzel olmuş elinize sağlık

  9. 32
    serap demis ki:

    bitmiş modeli nasıl oluo bunun koyarsanız sevinirim

  10. 31
    makter demis ki:

    çok güzel bir model harika
    çok beğendim ama bu siteye ulaşmam çok zor oldu iyi çalışmalar

Pages: [2] 1 » Tum Sayfalar

Sen de Yorum Yazmak ister misin?