Gezi Eğlence

2021 Black Friday Tatil Fırsatları

Black Friday ne zaman diye merak ediyor olabilirsiniz. Aslında, Black Friday bu yıl 26 Kasım’a denk geldi, ancak tüm Kasım ayı boyunca devam ettiğini söyleyebiliriz.

Japonya

Hiç hızlı trene binmeyi, ikonik Shibuya Geçişini geçmeyi veya Fuji Dağı’nı görmeyi hayal ettiniz mi? Japonya’ya en çok satan gezilerimiz size bu Doğu Asya ülkesinin en iyilerini getiriyor ve Japonya’nın en önemli şehirlerini kendi hızınızda keşfetmenize olanak tanıyor. Modern Tokyo’nun renkli mahallelerinden tarihi mahallelere Black Friday indirimleriyle, Kyoto’yu her zamanki maliyetin çok altında bir fiyata Japonya’yı deneyimleyebilirsiniz! Asya maceranızı bugün planlayın!

Yunanistan

Avrupa’nın Akdeniz mücevheri Yunanistan, tarih, kültür ve güzellik yayıyor. Atina’nın antik Akropolünü veya Yunan Adaları’nın cennet sahillerini keşfetmeden Yunanistan’a yapılacak bir gezi eksik kalacaktır. Bu nedenle, Yunanistan’a özenle hazırlanmış tatillerin çoğu hem gezi hem de plajda dinlenmeyi birleştirir, böylece bu büyüleyici destinasyonun en iyisinin tadını çıkarabilirsiniz. Tabii ki lezzetli Akdeniz mutfağını öne çıkarmadan Yunanistan’dan bahsetmek olmaz, bu büyülü ülkeye bir gezi planlamak için bir neden daha!

Peru

Peru, büyüleyici antik uygarlıkları, harika doğal cazibe merkezleri ve ikonik anıtları ile dünyanın dört bir yanındaki gezginlerin hayal gücünü ateşleyen bir ülkedir. Tabii ki, Machu Picchu ülkedeki en imrenilen manzaradır. Bu yüzden bu gizemli İnka harabelerini ziyaret etmek tüm inanılmaz Peru turlarımıza dahildir. Peru’da görülmesi gereken bir diğer manzara, Titicaca Gölü ve yüzen adaları tek kelimeyle ilham verici. Öte yandan, Peru’nun güneyinde efsanevi Nazca Çizgilerini bulacaksınız, kuzeyde ise yoğun Amazon yağmur ormanlarını keşfedebilirsiniz.

Portekiz

Arazi fado, Porto şarabı ve azulejos çinileri, Portekiz heyecan verici bir destinasyondur. İster bir şehir molası ister bir gezi turu veya her şey dahil bir plaj tatili planlıyor olun, Portekiz tüm kutuları işaretler. Lizbon, Porto ve Fatima, en çok satan Portekiz turumuza dahil edilmesi gereken görülmesi gereken şehirlerden sadece üçü. Böylece, bu Black Friday’de Portekiz başkentinin canlı gastronomisini deneyimleyebilir, lezzetli porto şarabı mirasının izini sürebilir ve Fatima’nın manevi mirasını en iyi fiyata içinize çekebilirsiniz!

Portekiz

Tayland

Güneydoğu Asya’nın en popüler seyahat noktalarından biri olan Tayland’da her şey var. Sakin ada cennetlerinden altın Budist tapınaklarına ve dinamik şehirlere kadar, Tayland’a yapılacak bir gezi, yapılacaklar listesinin favorisidir. Burada Sukhothai veya Ayutthaya’daki antik krallıkların kalıntılarını keşfedebilir veya Bangkok’un koşuşturmacasında kaybolabilirsiniz. Ayrıca, yaklaşık 1430 Tayland adası, sizi turkuaz suları ve beyaz kumlu plajlardan oluşan doğal bir cennete adım atmaya davet ediyor. ‘Gülümsemeler Ülkesi’ olarak adlandırılan Tayland misafirperverliğinin sıcaklığı geniş çapta kabul görmektedir.

Fas

Fas’a tatil, zengin manzaralarla dolu bir ülkede bir maceradır. Ünlü müstahkem kasbahlarından Sahra’nın kum tepelerine, karla kaplı Atlas dağlarına ve labirenti andıran medine ve çarşılara kadar. Ayrıca Fas, inanılmaz kültürel hazinelere sahip bir ülkedir. Fas gezisinde hem Arap hem de Berberi kültürünün zenginliklerini yaşayabilirsiniz. Ülkenin en popüler şehri olan Marakeş, kaçırılmayacak bir destinasyondur. Burada muhteşem Jemaa el-Fna meydanını, prens Bahia Sarayı’nı ve şık Majorelle Bahçesini bulacaksınız. Ama Fas’ta keşfedilecek daha çok şey var.

Güney Afrika

Unutulmaz bir seyahat deneyimi arıyorsanız, Güney Afrika’nın muhteşem vahşi yaşamı ve dinamik şehirleri ile sizi baştan çıkarmasına izin verin. Kruger Ulusal Parkı’nın vahşi doğasında aslanları görmekten Cape Winelands üzüm bağlarında bir kadeh Şiraz yudumlamaya kadar, Güney Afrika’da herkes için bir şeyler var. Muazzam bir tarih ve çeşitli manzaralar ile keşfedilecek çok şey var. Bir Güney Afrika turunun öne çıkan özellikleri, pastoral Garden Route, Cape Town’un gastronomik manzarasını ve Johannesburg’un çeşitliliğini mutlaka içerir.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı